Ultrahang Stúdió

Ablak a Pocakra

 Elérhetőségeink

Rendelőnket megtekintheti a Google Térképekben (akár utcakép szintjén is):
Nagyobb térképre váltás


 Autóval Vissza a tetejére

Rendelőnk Pestszentlőrincen, a Lakatos út 26. szám alatti házban található. Budapest belvárosa felől több úton is megközelíthető, a legegyszerűbben az Üllői úton végighaladva. Az Europark bevásárlóközpont (nem Eurocenter, az Budán van!) mellett “kifelé” kell haladniuk (Vecsés, Monor, Üllő felé). Az úton egyetlen, szintben lévő vasúti átjárón kell áthajtani (ez a Lajosmizsei vasút átjárója, egy bezárt benzinkút mellett található). Ezután folyamatosan egyenesen kell menni, egészen addig a lámpás kereszteződésig, amelynél lehetőség van balra fordulni. Itt balra kell kanyarodniuk. (Az úton több lámpás kereszteződésen is áthaladnak a vasút után, balra kanyarodni azonban a Lakatos út kereszteződésénél lehet először.) Tájékozódásukat segítheti, hogy a megfelelő lámpás kereszteződésnél jobbra tekintve egy OTP bankfiók, jobbra-előre pillantva pedig egy Lidl áruház látható.

Vendégeink a vizsgálat időtartama alatt ingyenesen parkolhatnak. Gépjárműveikkel legegyszerűbben az épület mögötti parkolóban állhatnak meg. Az Eötvös Loránd Általános Iskola (téglaépület) melletti utcába kell behajtaniuk (Dolgozó utca), majd az első lehetőségnél balra fordulni (Kézműves utca, az iskola mögött), és erről az utcáról ismét az első lehetséges helyen balra befordulva található a parkoló.


 Tömegközlekedéssel Vissza a tetejére

Tömegközlekedéssel Kőbánya-Kispest felől a legegyszerűbb az utazás, ahonnan több járat is indul a Stúdió irányába. Rendelőnkhöz legközelebb a 182-es, valamint a 184-es jelzésű autóbusz megállóhelye található, amelyekkel a Lakatos úti lakótelep-ig kell utazni. A megállótól néhány perces sétával elérhető a Stúdió.

A 36-os autóbusz pestszentlőrinci, soroksári, pesterzsébeti és csepeli vendégeink számára nyújt egyszerű megközelítési lehetőséget. A buszról szintén a Lakatos úti lakótelep nevű megállónál kell leszállni.

A 95-ös, 217-es, 217E, 98-as, 200E, 282E, valamint a 284E jelzésű autóbuszokról át kell szállniuk kedves Vendégeinknek a Felsőcsatári útnál a 36-os jelzésű autóbuszra. A megálló a vasúti felüljárón áthaladva közelíthető meg.

A 198-as autóbusszal utazóknak a Lőrinci temető-nél kell átszállniuk a 182-es, vagy a 184-es buszok valamelyikére Kőbánya-Kispest felé. így rendelőnk Rákoskeresztúr, Rákoscsaba, és a Dél-pesti Autóbuszgarázs irányából is elérhető.

Az 50-es jelzésű villamossal közlekedők a Határ út, illetve a Béke tér felől a Margó Tivadar utcánál, vagy a Kemény Zsigmond utcánál (a “Piros Iskolánál”) szállhatnak le a járműről. Ez a két megálló található a legközelebb hozzánk. (A két fent említett megálló a 93-as autóbusszal is elérhető, ha az kedvezőbb.)

A vonattal érkezők Pestszentlőrinc állomásról a 36-os busszal közelíthetik meg rendelőnket. A járattal két megállót kell utazniuk.

Mind a tömegközlekedéssel, mind a gépjárművel érkezők hasznos tanácsokat kaphatnak a Google Térképek útvonaltervezőjét használva.

A Stúdió a Lakatos út 26. szám alatt található. Ez az Eötvös Loránd Általános Iskolától a második 10 emeletes toronyház az Üllői út felé haladva. Az épületen egy tábla jelzi rendelőnket. A rendelés az ötödik emeleten folyik, a 20-as számú lakásban. A közlekedés megkönnyítése végett a házban működik egy felvonó is.

A kaputelefonon a 20-as számot kell beírni. Ez után körülbelül 3 másodperccel a készülék csengetni fog a rendelőben; a kapu a sípoló hang megszólalása után befelé nyitható. Belülről a kapu melletti kéken világító gomb megnyomásával nyithatják ki a bejáratot.

Információk

  • Címünk: 1184 Budapest, Lakatos út 26.
  • Telefonszámaink (időpont kérés): 06-20-424-320106-1-291-3645 Időponttal kapcsolatban információt kizárólag telefonon tudunk adni!
2019. január 19.
(szombat)
névnapja
Lapunkat eddig 161353 alkalommal tekintették meg. Köszönjük!
© NemRont Bt., 2013. – Minden jog fenntartva. Felhasználási feltételek
Kezdőlap » Elérhetőségeink
SpamPoison - harc a levélszemét ellen   Script Me UK Anti Spam !   Kill Spam - Office of Strategic Influence   Spam Catcher - harc a levélszemét ellen   Anti Spam - harc a levélszemét ellen