Ultrahang Stúdió

Ablak a Pocakra

Felhasználási feltételek

A honlap látogatásával Ön kijelenti, hogy jelen felhasználási feltételeket elfogadja, és azokat kötelezőnek ismeri el Önre nézve. Egyúttal kijelenti, hogy egyetért adatkezelési irányelveinkkel (lásd alább), és a megadott személyes adatait önként, minden külső kényszerítő tényező nélkül bocsájtja rendelkezésünkre.

A felhasználási feltételek hatálya

Hacsak más rendelkezés nincs érvényben, minden weboldal, amely jelen elsődleges domain-en (nemront.hu) található, beleértve jelen dokumentumot is, teljes mértékben a NemRont Bt. kezelésében és tulajdonában áll. Ön csak és kizárólag jelen Felhasználási Feltételek és Adatkezelési Nyilatkozat ismeretében, annak elfogadásával böngészheti weboldalainkat.

Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a feltételeket, mielőtt használni kezdi az oldalon található információkat, vagy böngészni kezdi az oldalakat. Ahogy Ön jelen oldalakat látogatni kezdi, azzal kijelenti, hogy végigolvasta, és egyetért jelen Felhasználási Feltételekkel. Ha nem ért egyet velük, kérjük zárja be a böngésző ablakát, és/vagy hagyja el a weboldalt.

Az Üzemeltető fenntartja magának jelen dokumentum, avagy bármely weboldal bármikor történő, előzetes figyelmeztetés nélküli megváltoztatásának jogát. Természetesen mindig a legfrissebb, honlapon szereplő Felhasználási Feltételek az irányadóak, azok hatályba lépésének napjától. A korábbi vitás kérdésekben a probléma idején aktuális Felhasználási Feltételek az irányadók; az újabb módosításoknak visszamenőleges hatálya nincs.

A honlapon szereplő információk az Üzemeltető szándéka szerint aktuálisak és pontosak, azonban előfordulhatnak bennük hibák (pl. elírások), melyekért az Üzemeltető felelősséget nem vállal. Egyúttal kijelentjük, hogy a honlapon szereplő árak tájékoztató jellegűek; azok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.

A honlapon megjelenő, orvosi (vagy orvosi jellegű) tartalmak nem helyettesítik a szakorvosi kivizsgálást, diagnózist és terápiás tanácsadást; ezen tartalmak pusztán tájékoztatási céllal kerültek fel honlapunkra. Az információk más (tájékozódási célon kívüli) felhasználásáért, az abból eredő egészségkárosodásért Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.

Szolgáltatások

Jelen honlap fő célja a leendő páciensek tájékoztatása a Stúdió szolgáltatásaival, elérhetőségével, munkatársaival, illetve egyéb, a Stúdióval összefüggő információkkal kapcsolatban. Az információk szabadon elérhetők (amennyiben azokat a látogató internet szolgáltatója nem blokkolja), azok megtekintése regisztrációhoz nem kötött. A látogatókról a weboldal nem gyűjt azonosításra alkalmas adatokat; de egyúttal nem zárjuk ki a sütik (cookie) elhelyezését Látogató gépén (amelyek szintén nem a személy azonosítására szolgálnak, hanem pl. a számláló helyes működéséhez szükségesek). Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot bármely weboldal módosítására, elérésének korlátozására, vagy eltávolítására, előzetes figyelmeztetés nélkül. Üzemeltető nem vállalja a felelősséget azért sem, ha az információk nem felelnek meg egy adott, Felhasználó által tervezett célra.

Üzemeltető egyúttal kijelenti, hogy a Stúdió Facebook oldalán megadott információkra, illetve bármely, Facebook oldalhoz köthető tevékenység használata esetén az ott megadott (akár személyes) információkra jelen Felhasználási Feltételek helyett a Facebook weboldal Felhasználási Feltételei az irányadóak; jelen Weboldal üzemeltetője az ott megadott adatokért semmilyen felelősséget nem vállal.

A látogató kijelenti, hogy az oldalakon található információkat nem használja fel jelen Felhasználási Feltételekbe és/vagy bármely törvénybe ütköző céllal, úgyszintén tiltott bármely olyan felhasználás, amely vélhetően nem áll Üzemeltető szándékában. Az elérhető információk más weboldalakon csak és kizárólag úgy tüntethetők fel, amennyiben azok forrása és elérhetősége egyértelműen feltüntetésre kerül (lehetőleg az információk melletti hiperhivatkozás (link) feltüntetésével). Az információk feltüntetése nem egyértelmű hivatkozással a weboldalunkra szigorúan tilos, és sérti a szerzői jogi törvényeket.


Kelt: Budapest, 2013. július 6.

Információk

  • Címünk: 1184 Budapest, Lakatos út 26.
  • Telefonszámaink (időpont kérés): 06-20-424-320106-1-291-3645 Időponttal kapcsolatban információt kizárólag telefonon tudunk adni!
2019. január 19.
(szombat)
névnapja
Lapunkat eddig 161361 alkalommal tekintették meg. Köszönjük!
© NemRont Bt., 2013. – Minden jog fenntartva. Felhasználási feltételek
Kezdőlap » Felhasználási feltételek
SpamPoison - harc a levélszemét ellen   Script Me UK Anti Spam !   Kill Spam - Office of Strategic Influence   Spam Catcher - harc a levélszemét ellen   Anti Spam - harc a levélszemét ellen