Ultrahang Stúdió

Ablak a Pocakra

Kiszállásos vizsgálatok

A Stúdióban történő vizsgálatok mellett lehetőséget nyújtunk helyszíni vizsgálatok megrendelésére is. Amennyiben ön vállalkozása telephelyén biztosítani tudja a megfelelő helyszínt (orvosi rendelő, vagy megfelelő, zárható vizsgálóhelység), és kedvező áron kívánja dolgozói ultrahang szűrővizsgálatát elvégeztetni, munkatársaink készséggel állnak az ön rendelkezésére.

Fontos információ, hogy kiszállásos szűrést legalább 5 fő esetén végzünk. Ennél kevesebb embert Stúdiónkban tudunk fogadni.

A vizsgálatokat egy Medison Sonoacer 3 típusú hordozható ultrahang készülékkel végezzük. Az elvégzett vizsgálatokról természetesen kiszállás esetén is szakorvosi leletet kapnak kézhez, illetve az esetlegesen felderített eltérések további vizsgálatában és kezelésében is szaktanácsadást nyújtanak a vizsgálatot végző orvosaink.

A vizsgálatok időpontját rugalmasan, vállalkozása munkarendjének megfelelően alakítjuk ki. Áraink az elvégzendő vizsgálatok számától, és a telephely Stúdiónktól mért távolságától függnek:

Budapesten 5-15 fő 16-25 fő > 25 fő
Hasi ultrahang vizsgálat 10 000 Ft 7 000 Ft 5 000 Ft
Nyaki lágyrészek vizsgálata 8 000 Ft 6 000 Ft 5 000 Ft
Nyaki érvizsgálat 8 000 Ft 6 000 Ft 5 000 Ft

A fenti táblázat budapesti telephely esetén érvényes, az árak egy vizsgálatra vonatkoznak, és tartalmazzák a helyszíni kiszállás díját. Vidéki cím esetén, a távolságtól függően utazási- és benzinköltséget is felszámítunk.

A táblázatban nem szereplő vizsgálatokat kizárólag a Stúdióban végezzük el. Ezek leírását a Vizsgálatok menüpontra kattintva tekintheti meg. A kiszállásos szűréseket minden esetben egyéni szerződés alapján, előzetes telefonos egyeztetést követően végezzük el.

Információk

  • Címünk: 1184 Budapest, Lakatos út 26.
  • Telefonszámaink (időpont kérés): 06-20-424-320106-1-291-3645 Időponttal kapcsolatban információt kizárólag telefonon tudunk adni!
2019. január 19.
(szombat)
névnapja
Lapunkat eddig 161363 alkalommal tekintették meg. Köszönjük!
© NemRont Bt., 2013. – Minden jog fenntartva. Felhasználási feltételek
Kezdőlap » Kiszállásos vizsgálatok
SpamPoison - harc a levélszemét ellen   Script Me UK Anti Spam !   Kill Spam - Office of Strategic Influence   Spam Catcher - harc a levélszemét ellen   Anti Spam - harc a levélszemét ellen